Hamarosan becsengetnek!

Alig néhány nap és kezdődik egy újabb tanév! Remélem, beszereztél már mindent, amire szükség lesz a tanuláshoz, mert az igazi vásárlási roham még csak most kezdődik! Anya legyen a talpán, akit nem rettent el a nagybevásárlástól a két oldalas tanszerlista és a hiányos készletek miatti tanácstalanság. Nekem még hátravan, ráadásképpen az utód közölte, hogy ő is jönne, mert fél, hogy összekeverem a pókemberes tolltartót a batmanessel.. Tehát teljes a káosz, de a megoldás már megvan, hiszen ha a karácsonyi bevásárlásnál segített a TeszVesz, akkor most is működni fog!

Kattanj rá a fenti képen látható, iskolakezdéshez nélkülözhetetlen termékekre és válogass össze mindent, amire szükségetek lesz a tanuláshoz! Használd a kosár funkciót, így egyszerre több eladótól is vásárolhatsz, nem kell egyenként leütnöd az aukciókat. Próbálj több mindent egy eladótól megvenni, így spórolhatsz a postaköltséggel! Vagy keress egy hozzád közel lakót és vedd át személyesen!

+1 jó tanács
Az utólagos reklamációt és kalamajkát megelőzve ültesd magad mellé az érintett nebulót, hogy ő választhassa ki a kényesebb (iskolatáska, tolltartó) felszereléseket!

Jó válogatást és örömteli sulikezdést kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.