Gyűjtsd az aranyérmeket és nyerj!

Péntek óta az egész világ az Olimpia lázában ég és ez alól mi sem vagyunk kivételek. A TeszVesz Olimpia elkezdődött!

2012. július 27. és augusztus 19. között a Teszveszezés aranyat ér! Tölts fel terméket, vásárolj értékhatár nélkül, licitálj, vagy ha még nem aukcióztál, akkor regisztrálj a TeszVeszre! Minél több aranyérmet sikerül összegyűjtened játékunkban, annál több nyereményért szállhatsz versenybe!

Nyereményeink:
ha legalább 25 érmed van: egy 3 napos londoni út repülővel 2 fő részére
ha legalább 15 érmed van: egy XBOX360 250GB + 3 havi live xBox az EURONICS jóvoltából
ha legalább 10 érmed van: egy 15 000 Ft értékű Playersroom vásárlási utalvány
ha legalább 5 érmed van: 4 db páros Aquaworld belépőjegy
ha legalább 3 érmed van: 5 db TeszVesz ajándékcsomag

Az érmék gyűjtése automatikus, így elképzelhető, hogy már több aranyérmed is van! Kattints erre a linkre, és bejelentkezés után megnézheted, hogy hány aranyat gyűjtöttél eddig! A legtöbb érmét (5 db) vásárlással és termékfeltöltéssel szerezheted, úgyhogy hajrá, Teszveszezésre fel, szerezz sok aranyat és nyerj!

A játékban partnerünk:

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.