Irány a kert!

Nálatok is elkezdődött már az „Anya, unatkozom!” hangulat? A szünidő fele még hátravan, így elég nagy az esély arra, hogy előbb utóbb érdektelenné válnak az eddig imádott játékok, könyvek, filmek stb. Na de akkor mivel lehetne őket lekötni? Az idő jelen pillanatban remek (a hőségnek vége), így a csemeték akár egész napra kitelepedhetnek a szabad levegőre! Ha saját kertetek van, de eddig még nem gondolkoztál egy otthoni játszótér beszerzésén, akkor most éppen itt az ideje.

A teszveszes Szabadtéri játék kategória az utóbbi hónapokban hatalmasra duzzadt, talán nem is létezik olyan dolog, amit ne tudnál beszerezni a gyerkőcöknek. Pancsolók, medencék, trambulinok, kosárpalánkok, focikapuk, csúszdák, hinták, homokozók, játszóházak és rengeteg gyermekjármű vár új tulajdonosukra. Ha mindez már megvan, akkor érdemes további játékötletek után kutatni az interneten, mert hihetetlen jó dolgokra lehet bukkanni. Egy tengerentúli blogban leltem rá az alábbi szenzációs ötletre, ami szerintem bőven megérdemel egy megosztás, nemcsak azért, mert pénztárcakímélő, hanem mert hosszú órákra lefoglalja a srácokat.

Vízbuborék a kertben

Az egészhez nem kell más, csak egy nagy takarófólia és egy erős textilragasztó szalag (itt megveheted). Hajtsd félbe a fóliát és a három nyitott oldalt zárd le a ragasztószalaggal, csak a locsolótömlőnek hagyj egy kis helyet. Egy kis ételfestékkel vagy csillámmal még izgalmasabbá teheted a játékot! Jó szórakozást!

A teljes bejegyzést itt olvashatod el!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.