Hibásan feltöltött termékek


„Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik”, tartja egy régi mondás és ez alól nem kivétel az aukciózás sem. A TeszVesz Felhasználási Feltételek részletesen leírja a termékek szabályos meghirdetési módját, mégis előfordulhat, hogy úgy kerül fel az aukció az oldalra, hogy nem felel meg a szabályoknak.

A TeszVesz moderátorai 24 órán belül ellenőriznek minden, a piactérre feltöltött aukciót. Ha olyan termékkel találkoznak, ahol maga a termék nem tiltott, azonban a meghirdetés módja valamilyen okból nem felel meg a szabályoknak, akkor a terméket felfüggeszthetik és visszaküldhetik az eladónak módosításra. A felfüggesztésről és annak okáról minden esetben értesítést kap az eladó.

Az értesítés alapján öt nap áll rendelkezésre a hiba javítására! A megadott időn belül kijavított termékek visszakerülhetnek az aktív kínálatba.

A témáról további információkat olvashatsz a Segítség menüpontban.

Sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz.hu Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.