Öltözz fel a TeszVeszről és nyerj!

Hétfőn kánikula, kedden cidri, Te pedig torkig vagy már az egésszel? Van egy jó ötletem rosszkedv ellen! Mit szólnál egy kis gardróbfrissítéshez? Még koránt sincs vége a nyárnak, így még nyakig bevetheted magad a nyári ruhák közé! Mindegy, hogy bikini vagy pántos szandál, a megújult Ruházati főkategóriában biztosan megtalálod! Keress könnyedén a képes alkategóriák között és tartsd szemmel az aktuális top márkákat, top kereséseket. Ha még nem kaptál volna kedvet a vásárláshoz, akkor van még egy érvem!

Vásárolj július 16. és 25. között a megújult Ruházat főkategóriából egy összegben legalább 1600 Ft értékben, és nyerj naponta páros belépőjegyeket a budapesti Aquaworld élményfürdőbe!

A nyereményeket a budapesti Aquaworld élményfürdő biztosítja, amely Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja, ahol időjárástól függetlenül jól érezheted magad.

Frissítsd fel magad és a ruhatárad! Használd ki ezt a néhány napot, vásárolj és csobbanj!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.