Csomagolj okosan!

Ha mostanában készülsz utazni, akkor meglehetősen aktuális lesz a téma, hiszen nem egyszerű feladat úgy becsomagolni a családnak, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések nyaralás közben, és a bőröndökön kívül ti is beférjetek az autóba. Íme, néhány stresszmentesítő ötlet a csomagoláshoz!

  • Kövesd figyelemmel az időjárás-előrejelzést, így elkerülheted a felesleges többletruhát!
  • Ha nem szállodába mentek, akkor kérdezz rá, hogy kaptok-e törölközőt és ágyneműt. Hihetetlen csomagmennyiséget lehet megspórolni, ha ezeket nem kell betuszkolni az csomagtartóba.
  • Ha ez előző kettőn már túlestél, akkor írj egy listát, majd a bepakolásnál pipáld ki azt, ami már a bőröndbe került.
  • A listát a megtervezett programok alapján készítsd el, így nem okoz majd fejfájást egy elegáns vacsora vagy egy hegyi kirándulás sem.
  • Válogasd úgy a ruhákat (színben, stílusban), hogy lehessen variálni őket. Ne felejtsd, hogy néhány apró kiegészítő csodákra képes! 😉
  • A nyaraláshoz válassz gyorsan száradó és kevésbé gyűrődő ruhákat! Ha lehetséges, rögtön érkezés után pakold ki a bőröndöket.
  • Szerezz a gyerekeknek saját pici hátizsákot! Ebbe bepakolhatják a játékaikat, így elkerülheted a tízkilónyi lego kockát, és a szálláson is könnyen rendet tudsz majd tartani.
  • Egy nehéz bőröndnél nagyon hasznos dolog a kerék, többnél pedig maga az áldás! Utazás előtt érdemes befektetni néhány gurulós bőröndbe, rengeteg energiát lehet megspórolni velük, a fájós derékról már nem is beszélve.

Befejezésképpen szeretném, ha megnéznéd ezt a rövid videót arról, hogyan pakol egy profi. Nézd meg, le fog esni az állad! 😉

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.