Fürdőruhaszemle a TeszVeszen

Bárki bármit mondjon, az biztos, hogy a fürdőruha óriási szerepet játszik a hölgyek életében, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mit viselünk a medencében. Még egy tökéletes alkattal megáldott nő sem érezheti jól magát egy számára előnytelen vagy kényelmetlen bikiniben. Na de kinek milyen típusú fürdőruha áll jól? Jobbnál jobb tanácsokkal látnak el minket a női magazinok és az internet, íme néhány közülük dióhéjban:

A push-up megoldású fürdőruhákat kifejezetten a kisebb kebelmérettel bíró hölgyek részére ajánlják. Tökéletesen mutatnak rajtuk a fodrok, cipzárak, masnik és ők azok, akik bátran válogathatnak a mintás (legyen bármilyen feltűnő) anyagok közül is.

A nagyobb kosármérettel rendelkezők legyenek kicsit óvatosabbak! A kínos balesetek elkerülése végett nagyon fontos a megfelelő tartás. Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor válassz széles pánttal és merevítővel rendelkező felsőt. A színekben, mintákban, kiegészítőkben pedig tartsd szem előtt a „Kevesebb néha több!” elvét.

Ha van mit takargatnod pocak tájékon, akkor a legjobb megoldás a tankini, vagy az alakformáló fürdőruha. Az előbbiből őrületes választék van a TeszVeszen, látszik, hogy mennyire kedvelik a hölgyek ezt a típusú fürdőruhát.

Széles csípő esetén már lehet kapni szoknyás bikinit, de nagyon jó szolgálatot tehet egy nagy strandkendő vagy pareo is, amit a vízből kilépve magunkra tekerhetünk a kíváncsi szemek ellen.

A monokini és trikini elnevezésű falatnyi fürdőruhákat csak akkor válaszd, ha elég bátor vagy és tökéletes alakkal áldott meg a természet, máskülönben nagy merészség!

A vásárlási szokások alapján kiderült, hogy a fürdőruha kiválasztásánál is fontos szerepet játszik a márka, így a fenti képen összegyűjtöttem közülük néhányat. Kattints a márkanevekre, nézd meg a teszveszes választékot és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.