Használd a paramétereket!

Kedves Felhasználóink!

Biztosan észrevettétek már, hogy nem a megszokott módon működik a TeszVesz keresője. A változásnak nyomós oka van, legfőbb célunk, hogy a lehető legtöbb aukció tulajdonságokkal (ruháknál pl. méretek, szín, anyag stb.) felcímkézve legyen feltöltve a TeszVeszre. De miért olyan fontosak a paraméterek?

  • A másodlagos kategóriákat a rendszer paraméterekből állítja össze.
  • Könnyebben és hatékonyabban kereshetők a paraméterezett termékek.
  • Egy tulajdonsággal teli aukciónál sokkal nagyobb az esély az eladásra, hiszen minden fontos információ rendelkezésére áll a leendő vásárlónak.
  • Tervezünk olyan újításokat, amelyekben a paramétereknek kiemelt szerepet szánunk.

Ahhoz hogy mihamarabb átállíthassuk a keresőt az új paraméteres keresésre, most a Ti segítségeteket kérjük! Kérünk benneteket, hogy minden feltöltéskor töltsétek ki a legfontosabb tulajdonság (méret, márka, szín) dobozokat! Ha a paraméterek használata eléri a 80%-ot, akkor végre átállhatunk az új keresőre. Nagyon sok múlik rajtatok, számítunk a segítségetekre!

Előre is köszönjük szépen a közreműködést!

Jó aukciózást kíván:

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.