Értékelj minket!

Biztosan Veled is megesett már, hogy kérdéseid voltak a TeszVesz használatával kapcsolatban, esetleg véletlenül elrontottál valamit, és a Segítség menüpontban nem kaptál a felmerült kérdéseidre megnyugtató választ. Ilyenkor az ügyfélszolgálatunkhoz tudsz fordulni, ahol munkatársaink segítenek Neked, hogy mihamarabb megoldódjon a problémád. Online cég lévén ez a legfontosabb csatorna, ahol segíthetünk Neked, éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy a problémamegoldás megfelelően – sőt, tökéletesen működjön.

Ennek érdekében nemrég bevezettünk egy újítást az ügyfélszolgálati válaszlevelekkel kapcsolatban: ezentúl minden válaszlevelünk végén találsz egy „Értékelje válaszunkat” gombot, amelyre kattintva véleményezheted, értékelheted az ügyfélszolgálatunk munkáját.

Ez hatalmas segítség számunkra, hiszen a visszajelzések alapján azonnal láthatóvá válik, hogy mi az, ami megfelelően működik, és mi az, amiben még fejlődnünk kell.

Köszönjük szépen az eddigi tesztidőszak alatt beérkezett sok értékelést, és szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy továbbra is éljen ezzel a lehetőséggel!

Sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz.hu Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
  • Szelényi Ulrik szerint:

    Igen jó a teszvesz, az eladókat kérnem: ha máslat vagy ázsiai “fake” írják meg azt is.Kösszi

  • néma levente szerint:

    Sok az idegen akiket nem is érdekel. Sok a negatív eladók bosszú negatívja,semlegese ha megírod ősszintén a véleményed vásárlás után amire nem is értékelhetne ezzel!rendesen fizettél.!Amit nem kéne engedni!Ez a megjegyzés hozzá szólás is csak akkor érne valamit ha történne és nézné is valaki is valami.?????????????Üdv

  • Zsu szerint:

    Hát HALLELUJA! Hátha a kevésbé barátságos, egyáltalán nem ügyfélbarát emberkék is neki állnak “dolgozni” és segíteni is fognak az automata levélkiadáson kívül… Ismét: HALLELUJA! Remélem a vezetőség is a visszajelzési mutatókon egyértelműen veszi a lapot. Mert akkor ismét nyomok egy: HALLELUJÁT! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! ÉÉÉÉSSS KÖSZÖNÖM!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.