Licitálj és szerezd meg mind!

Mint a hölgyek többsége, általában én is érzelmi alapon vásárolok. Meglátom, megszeretem és addig hajszolom, amíg az enyém nem lesz. Ez alól nem kivétel a TeszVesz választéka sem, így sokszor előfordult már, hogy váratlanul szerelembe estem…  Ha a termék remek áron van, esetleg 1Ft-os aukció, akkor ez a késztetés megsokszorozódik. Mit lehet tenni ilyenkor, hogy a siker biztos legyen? Sok kezdő licitáló tart a nagy látogatottságú, sok megfigyelős aukcióktól, pedig nem lehetetlen! Használd ki az oldal által biztosított lehetőségeket és harcolj!

  • Ha elcsábít egy aukció, mindenképpen mentsd el az „Aukció megfigyelése” gombbal (termékfotó mellett jobbra)!
  • Kerüld el a felesleges csalódásokat, ha valami nem egyértelmű, akkor kérj plusz információkat az eladótól! Kérdezni a termékfotó melletti „Kérdezz az eladótól” linken keresztül lehet.
  • Kérj értesítőt az aukció lejárta előtt! A legkevesebb idő 1 óra, így utána résen kell lenned! Ha úton vagy töltsd le a mobilodnak megfelelő alkalmazást, és licitálj bátran! Nekem éppen most sikerült a metrón ülve megnyernem egy gyönyörű Mermaid cipellőt.
  • Figyeld a visszaszámlálót és készülj, a legbátrabbak mindig az utolsó percre hagyják a licitálást. Írd be a Licitálás dobozba azt az összeget, amit még szívesen kifizetnél a termékért (automata licit)! Fontos, hogy az aktuális árhoz mindig számold hozzá a licitlépcsőt is, és így tedd meg az ajánlatodat! Tehát például, ha az aktuális ár 1100 Ft és a licitlépcső 100 Ft, akkor az ajánlatod nem lehet kevesebb, mint 1200 Ft. Érdemes az összeget dupla licitlépcsővel számolni, így megelőzheted, hogy az utánad érkező licitek leverjék a Te ajánlatodat. Nem kell megijedni, sok „gyakorlás” után már úgy megy a licitálás, mint a karikacsapás!
  • Titkos ősrégi teszveszes tipp: Az általad felajánlott összeg ne legyen kerek szám, írj nyugodtan pl. 1300 Ft helyett 1386 Ft-ot. 😉

Remélem sikerült kedvet csinálnom a licitáláshoz, hiszen egy igazi teszveszesnek muszáj átélni az utolsó másodpercek izgalmát! Próbáld ki, és meséld el, hogy sikerült!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.