Játék mustra – Éljenek a gyerekek!

Remélem nem feledkeztél meg a most vasárnapi gyermeknapról! Ha mégis, akkor használd ki ezt a néhány napot, és lepd meg a csemetédet valami szuper jó dologgal! Tavaly a saját gyerkőceimet kérdeztem meg, hogy szerintük mi a menő, de idén szerettem volna kicsit komolyabbra venni a figurát, így beástam magam néhány órára a játék kategóriába és megkerestem a legkeresettebb kulcsszavakat, márkákat, kategóriákat. Az alábbi linkekből és a képen szereplő márkák közül nyugodtan választhatsz, mert ez a lista azt mutatja, hogy milyen játékokat keresnek legtöbben a TeszVeszen.

Extra tipp: Ha profi vagy a licitálásban, akkor semmiképpen se hagyd ki a „Kikiáltási ár 1Ft, minimálár nincs!” aukcióinkat, hiszen extra jó áron kaphatod meg a játékokat!

Mielőtt nekilátnál a nézelődésnek, bújj el egy csendes helyre, mert ha az utód rájön, hogy mit csinálsz éppen, azt tutira nem úszod meg vásárlás nélkül! 😉

Jó keresgélést és még jobb gyermeknapot kívánok!

Kulcsszavak
babakocsi
hinta
kerékpár
trambulin
roller
csúszda
futóbicikli
medence
görkori
tricikli
Kategóriák
Gyermekjármű
Szabadtéri játék
Lego, Duplo
Játékkonzol, játék
Babajáték
Kisautó, jármű
Babázás, játékbaba
Társasjáték
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.