Partnerprogram vállalkozóknak, cégeknek

Manapság vállalkozóként élni nem egyszerű feladat, érdemes egyszerre több lábon várni a holnapot és megragadni minden olyan lehetőséget, ami hasznot hozhat a házhoz. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy nulla forint befektetéssel kereshetnél némi plusz pénzt? A feltétel, hogy a már meglévő, megfelelő tartalommal feltöltött weboldaladra, blogodra vagy esetleg Facebook rajongói oldaladra elhelyezed a PartnerPro által meghatározott hirdetéseket. Ha az oldaladon elhelyezett kreatívokon keresztül valaki regisztrál vagy vásárol, akkor ezt neked jutalékkal honoráljuk.

Milyen oldalakat hirdethetek?
A PartnerPro portfóliójában jelenleg a Vatera.hu, a TeszVesz.hu, a Lealkudtuk.hu, az Apród.hu és a Grando.hu szerepel, ezen oldalak hirdetései közül van lehetőséged választani.

Mekkora a jutalék?
A Vatera.hu és a TeszVesz.hu piacterek esetében a jutalék a bruttó forgalom 1,5%-a, valamint bruttó 375 Ft minden regisztrációért. A Lealkudtuk.hu kedvezményes ajánlatokat kínáló oldal esetében a jutalék a bruttó forgalom 1,5%-a, valamint bruttó 62,5 Ft minden hírlevél feliratkozóért. Az Apród.hu apróhirdetési oldal esetében a jutalék bruttó 120 Ft hirdetés-feltöltésenként és bruttó 50 Ft minden hírlevél feliratkozóért. A Grando.hu online pláza esetében a jutalék a bruttó forgalom 1,5%-a, valamint bruttó 100 Ft minden regisztrációért.

Hogyan történik a kifizetés?
A rendszer minden hónap 5. napján ellenőrzi az előző hónapban generált jutalékokat. Ha a jutalék eléri a bruttó 10.000 Ft-ot, akkor erről az összegről kell kiállítanod számunkra a számlát.

Bővebb információk a számlázásról és a rendszerről »
Regisztráció a PartnerPro rendszerbe »
Ha még kérdeznél, kapcsolatfelvétel »

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.