Legyél Te a licitálás bajnoka!

Tudod már, hogy mennyire vagy jó a licitálásban? Most induló kampányunkban ez biztosan kiderül. 2012. május 14. és június 1. között kizárólag új és minőségi termékek indulnak 1Ft-os kikiáltási áron, minimálár nélkül a TeszVeszen!
Nézd meg az aukciókat »

A többszáz akciós terméket a TeszVesz-felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, mobiltelefon, kerékpár, iPhone, LCD televízió, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, babamama termékek, játékok, üdülés, ékszer, óra, parfüm és számtalan más termék vár Rád! Hogy biztosan ne maradj le semmiről, érdemes néhány teszveszes praktikát bevetned!

1. Használd az „Aukció megfigyelése” gombot!
2. Állíts be értesítőt, hogy ne maradj le az aukció végéről!
3. Vedd igénybe az automata licit adta lehetőségeket!
4. Töltsd le a telefonodra mobil alkalmazásainkat, így bárhol és bármikor elérheted az aukciókat.

Fontos, hogy csak regisztrált felhasználók licitálhatnak az akciós termékeknél. Regisztrálj most a TeszVeszen, így aktív résztvevője lehetsz a licit bajnokságnak!

Figyelj és légy résen! Az első igazi megmérettetés hétfőn lesz, addig is tessék gyakorolni! Mutatóujj kinyújt, behajlít, klikk, klikk…

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.