Túrázz velünk!

Úton- útfélen azzal ijesztgetnek minket, hogy a mai kor embere elkényelmesedett, nem mozog és ez ellen sürgősen tenni kell, mert betegek leszünk. Többnyire legyintgetéssel elrendezzük a dolgot, pedig ha belegondolsz, hétfőtől péntekig a gép előtt görnyedsz, a srácok a suliban dettó. Mire este végzel a feladatokkal, általában már csak az ágyba ájulás marad… De akkor mit tehetnél? Túrázz, kirándulj, vagy csak sétálj egy nagyot hétvégente!  A kirándulás a mozgás egyik legszabadabb és legszórakoztatóbb formája! Túrázhatsz családosan, kettesben romantikázva, bringával vagy gyalogosan, a nehézségi fokot is Te döntöd el. Itt találod a turistajelzéseket!

Szóval felejtsd el a kanapét és keresd elő a bakancsodat! Ha nincs, akkor se pánikolj! A fenti képekre kattintva könnyedén válogathatsz a kiránduláshoz szükséges kellékek között.

Egy valamire azért kérlek mindig figyelj, ha kirándulni mész! Soha ne hagyj magad után semmilyen szemetet, inkább vigyél magaddal egy zacskót és abba hozd haza a kidobandó hulladékot! A gyűjtögetéssel is csak csínján! A földre hullott termésekből, apró kavicsokból és madártollakból gyönyörű emlékeket készíthetnek a csemeték, de egyéb növényeket, sziklát, állatot hagyjuk meg a természetnek és az utánunk jövő kirándulóknak! 🙂

Jó hétvégét és jó szórakozást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.