Köszöntsük az Édesanyákat!

http://www.123rf.com/freeimages.php

Mint minden évben, most is május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat! Őket, akik minden kérdés és feltétel nélkül félretesznek bármit, ha ölelésre, vigasztalásra vagy segítségre van szükséged. Anya és nagymama, rájuk bármikor számíthatsz, ha baj van.  Szeretet az év minden napján kell, sőt kötelező, de ezen a vasárnapon a különleges főszerep legyen csakis az anyukáké!

Sokféleképpen kifejezheted a szeretetedet és a háládat. Meglepheted egy illatos virágcsokorral vagy készíthetsz saját készítésű ajándékot is. Anyák napjára talán ez a legjobb, hiszen kreatívkodás közben akaratlanul is szeretettel gondolsz arra a személyre, akinek éppen készül. Vond be a csemetéket is, így még örömtelibb lesz az ajándékkészítés a nagyinak!  A Kreatív, hobbi kategóriában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

Ha nincs ötleted vagy kézügyességed, akkor készítess egyedi fényképes ajándékokat a TeszVeszről! Rendelhetsz párnát, faliórát vagy bögrét a legjobban sikerült fotókkal, a siker biztosan nem marad el. Ha a képeid legtöbbje számítógépen van, akkor remek ajándék lehet a digitális képkeret. Válogasd össze a legszebb pillanatokat, így szinte minden pillanatban a nagyival lehettek! ♥  Ha szeretnél idén egy igazán nagyvonalú ajándékkal előrukkolni, akkor válassz egy különleges ékszert vagy lepd meg egy hétvégi wellness pihenéssel!

Ne szomorkodj, ha nincs lehetőséged drága ajándékra! Az édesanyáknak ugyanolyan öröm egy apró figyelmesség vagy egy nagy ölelés. A lényeg, hogy vele vagy és csak ez számít. Mosolygós és meghitt vasárnapot kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.