Újdonságok a TeszVeszen

Pár hét elteltével ismét remek újítások kerültek bevezetésre a TeszVeszen. A fejlesztések elsősorban a licitálók kényemét szolgálják, de hosszútávon az eladók sikereit is szaporíthatják.

Mostantól automatikusan frissülnek a termékoldalak, így azonnal láthatod, ha újabb ajánlat érkezik az általad licitált aukcióra. Eddig az utolsó percekben csak kézi frissítéssel láthattad az aktuális helyzetet, de az újításnak köszönhetően most már másodpercre pontos, élő visszaszámlálás működik minden záródó aukciónál. Érdemes egy pillantást vetni rájuk, kifejezetten izgalmas látvány, ahogy számol vissza a rendszer. 😉 Ráadásul az automatikus frissítésnek hála a lezárult aukciónál azonnal látható a nyertes.

Reméljük, hogy az újításoknak köszönhetően könnyebben boldogulsz majd az utolsó percekben is! Próbáld ki most, licitharcra fel! 😉

+1 jó hír
A legnagyobb forgalmat bonyolító ruházat kategória főoldala néhány napja új külsővel várja a vásárlókat! Igyekeztünk úgy megoldani az oldal elrendezését, hogy átláthatóbb legyen és könnyebben megtaláld a számodra fontos alkategóriákat. Kattints a linkre és mondd el a véleményed!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.