Légy naprakész kedvenceidből!

A Kedvencek opció már régóta elérhető a TeszVeszen, de valamiért eddig mégsem esett róla szó, pedig remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy elsőként értesülj a számodra fontos aukciókról. Egy aukciónál minden perc számíthat, így mindenkinek szívből ajánlom ezt a lehetőséget!

Kedvencek értesítő használatával hosszas keresgélés nélkül, azonnal értesülsz a számodra fontosnak vélt kategóriákba feltöltött termékekről, a kedvenc eladóid legújabb feltöltéseiről és az általad beállított keresésnek megfelelő aukciókról.

Kategóriák

A fenti kép példaként mutatja milyen remekül kihasználható a kategóriás kedvenc beállítás pl. egy kisgyermekes családnál. Ha nincs konkrét elképzelésed (márka, típus, szín), akkor érdemes alkategóriákra szűkíteni a kört, hogy minél pontosabb találatokat küldjön a rendszer.

Eladók

Vásárlás és nézelődés közben biztosan fogsz találkozni olyan eladóval, akinek szimpatikus a portékája. Kattints a terméklapon lévő „Feliratkozás az eladó aukcióira” linkre! Az eladó bekerül a „Megfigyelt eladók” közé, így biztosan nem fogsz lemaradni az új feltöltéseiről.

Keresési feltételek

Ha konkrét elképzelésed van, hogy mit szeretnél (márka, szín, méret stb,), akkor néhány lépésben állítsd be a keresési feltételeket, majd mentsd el. Amint ilyen aukció kerül fel az oldalra, azonnal tudni fogsz róla!

Mindegyik opciónál lehetőséged van beállítani azt, hogy:

  • milyen gyakorisággal kéred a levelet (óránként, naponta, 2 naponta stb.)
  • melyik napon érkezzen utoljára értesítő levél (akár több hónapra is beállíthatod)
  • szeretnéd-e látni az újraindított aukciókat is vagy csak az újonnan indítottakra vagy kíváncsi.

Fontos, hogy az értesítő leveleket bármikor lemondhatod, módosíthatod vagy akár törölheted is!

Remélem sikerült felkeltenem a figyelmedet a Kedvencek menüpontra! Használd ki a lehetőséget és csapj le elsőként a számodra legfontosabb aukciókra!

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.