Tavaszi divatmustra a TeszVeszen

Azt hiszem, teljes nyugalommal kijelenthetem, hogy tavasz van! Itt az idő, hogy előkerüljenek a szekrényből a kiskabátok és a szoknyák! Na de mit érdemes idén tavasszal felvenni? Nézzünk együtt körbe az idei tavaszi trendek között és lessük meg, hogy mit szerezhetsz be belőlük a TeszVeszen!

Színek, anyagok és minták

Idén tavasszal is hódítanak a cukorszínek! Ha nagyon trendi szeretnél lenni, akkor viselj babakék, babarózsaszín vagy fodormenta színeket! Persze nem muszáj talpig vattacukorba öltözni, szerencsére a fehér és a beige szín is tökéletesen megfelel a trendi megjelenéshez. Az alábbi színskálán láthatod az idei divatszíneket!

Mintákban most sem fogunk szűkölködni. Sőt, minél több és minél nagyobb, annál trendibb! A „nagymacskás” és virágos darabok közé csatlakoztak a geometriai, a print és a folklórra hajazó darabok is.

A ruhák anyagában a csipke és a fényes, metálos még mindig tarol, de (valószínűleg az olimpia hatására) megjelentek a kifutókon az eddig csak fitness termekben látható hálós anyagok is. A tavalyi év kedvence, a fodor pedig lehorgonyzott a csípő, derék környékére és mostantól peplum névre hallgat.  🙂

Ha nagyon trendi szeretnél lenni, akkor nézz körül a ceruzaszoknyák táján és szerezz be egy színes csőnadrágot! Lapos hassal rendelkező hölgyeknek pedig idén tavasszal a pocak villantása kötelező!

Lábbelik és kiegészítők

Mindegy, hogy magassarkú, éktalpú vagy lapos, a lényeg, hogy pántos legyen! A mindennapos futkorászáshoz még mindig sláger a balerina és a saru, de alkalomra lehet próbálkozni a platform cipellőkkel is.

Szerintem egy jó napszemüveg tavasszal aranyat ér! Persze mindenki válasszon olyat, ami jól áll neki, de ha figyeled az aktuális trendeket, akkor idén kötelező darab lehet a cicás és a kerekített formájú szemüveg. Ha inkább a hagyományos formákat kedveled, akkor maradj a pilóta fazonnál, mert még mindig trendi!

További kellemes kutakodást! Ha találsz valami észbontó cuccot, ne felejtsd el megmutatni! 😉


Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.