Menedék Program jótékonysági aukció

Nagyon furák vagyunk mi, emberek: amikor látunk valakit, aki valami olyat csinál, amit nem értünk, vagy azt szeretnénk, hogy inkább ne csinálja, akkor azt mondjuk rá, hogy beteg. És az illető ezt még el is hiszi nekünk.”

A fenti sorok írója, Feldmár András és társai 2008-ban Budapesten indították útjára a Menedék Programot, melynek célja, hogy a mentális zavarral küszködők és környezetük számára alternatív megoldásokat találjanak. Ezért dolgoznak egy tényleges Menedék, egy ház, egy hajlék létrehozásán. A Menedék nem kórház, nem gyógyintézet, hanem szeretettel teli, barátságos otthon, ahol a zavart és környezetük számára zavaró emberek egyszerűen csak zavartalanul létezhetnek. Szakemberek és önkéntesek dolgoznak azon, hogy meg tudják teremteni ezt a védett közeget. Az első magyarországi Menedék a szükséges szakmai, szervezeti és anyagi alapok megteremtése után tudja megnyitni kapuit.

A Feldmár András vezette önismereti csoportból alakult Piros Bugyi baráti társaság a TeszVesszel együttműködve jótékonysági aukción árverésre bocsátja az író 15 dedikált könyvét.

Szerezd meg Feldmár András dedikált könyveit és segíts!
Nézd meg az összes jótékonysági aukciót »

Az aukcióból befolyt teljes összeget a Menedék Program kapja!

Feldmár Institute Nonprofit Kft. – Menedék Program
Számlaszám: Unicredit Bank 10918001 00000088 53220004

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.