Erre gyűjtök a TESZVESZ-ezéssel!

A TESZVESZ Vasárnapot megelőzően sokat találgattuk, hogy vajon mire gyűjthetnek a Teszveszezők. Utazásra, egy szép ruhára, egy új karburátorra? Mivel tovább nem jutottunk, ezért hirdettük meg az „Erre gyűjtök a TESZVESZ-ezéssel” játékot. A válaszadást nyerményekkel jutalmaztuk, aki ott volt a tegnapi sorsoláson, maga is meggyőződhetett erről. Szerencsére jóval több válasz érkezett mint ahány nyereményt kisorsoltunk, így a találgatást felváltották a tények. Következzék a válaszok szubjektív, konyhaszociológiai összefoglalója!

Amit sejtettünk

Utazásra, nyaralásra sokan spórolnak, ami érthető is, hisz közeleg a nyár, utazni pedig jó. Jelentős csoportot alkotnak a műszaki cikkekre áhítozók is. Nem meglepő módon a férfiak a számítástechnikát, míg a nők a háztartási eszközöket részesítik előnyben. Nekik mindenképpen jó hír, hogy a TESZVESZ-en nem csak pénzt kereshetnek az álomtárgyra, de talán ott is találják meg a szívüknek kedves darabot, ráadásul szívüknek kedves áron. Ehhez a csoporthoz hasonlóan nyertes pozícióból indulnak a gyerekruhára, ruhára, cipőre vágyódók is.

Zöld gondolatok, szép gondolatok

Sokan szeretnének kerékpárt, gyerekkerékpárt, és van aki energiatakarékos izzókra és biomosószerekre vágyik. Ugyan nem ekkora súllyal, de jó pár válaszadó említette, hogy másoknak szeretne örömet okozni és volt aki TESZVESZ-en gyűjtött pénzével kutyamenhelyet támogatna.

Akik mernek nagyot álmodni

Autó, ház, gyerek. Az amerikai álom maga, amit úgy tűnik nem tartanak elérhetetlennek a TESZVESZ felhasználói sem. Mit mondhatnánk? Sok sikert és kitartást kívánunk nekik, nem utolsósorban pedig hogy mihamarabb váljanak valóra álmaik.

A magyar valóság

Bár a jelenlegi gazdasági helyzetben nem csak életszerűnek, de elég kézenfekvőnek is tűnik, hogy valaki a hétköznapi megélhetéséhez szükséges bevételeit a TESZVESZ segítségével kívánja növelni, de arra nem gondoltunk, hogy ennyi, a privát szférát közelről érintő és őszinte választ kapunk majd. Csekk, megélhetés, törlesztőrészlet, londoni kiköltözés, a gyerek szülinapi bulija és az iskolakezdés egyaránt szerepelt a válaszok között. Emellett a vállalkozás bővítését és új cég indítását is többen jelölték meg elérendő célnak, így örömmel láttuk, hogy lehet, hogy az élet nehéz, de azért nem veszett el teljesen se a remény, se a lendület.

Lássuk akkor kiknek kedvezett a szerencse!

TeszVesz Vasárnap nyertesek:
Fődíj (50ezres teszvesz jóváírás): Kirchknopf Márton (képen középen)
Pistolpete Bags táska: Tóth Rita
Ékszerszett 1: Bánki Timi
Ékszerszett 2: Némethy Noémi
Ékszerszett 3: Lőrinczy Hajnalka
Ékszerszett 4: Oláh Katalin
Ékszerszett 5: Veres Gábor
Nagy Teszveszes ajándékcsomag: Dobrovecz Krisztina
Kis teszveszes ajándékcsomag: Pusoma Marianna
Kis teszveszes ajándékcsomag: Szenténé Kapornai Krisztina
Konyhai mérleg: Csorba Gábor
Hűtőtáska+frizbi+sapka: Dzsaja Norbert
Bögre 1: Szekszárdi Gabriella
Bögre 2: Mühlbacher Györgyi
Bögre 3: Kertész Zsuzsa
Bögre 4: Kálnoki Ferenc
Bögre 5: Szőnyi Edina
Gratulálunk nekik! 🙂

Szerző: admin

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.