Húsvéti jótékonysági aukció

Lehet, hogy első ránézésre nehéz feladat párhuzamot vonni a híres teniszcsillag és az isteni finom csokoládé között, de ha jobban megnézed, rengeteg közös tulajdonsággal bírnak: svájci, prémium, minőségi és szenvedélyes. A Lindt és Federer neve szimbolizálja a tökéletes párost: világelső csokoládé a világelső teniszezővel.

A tavalyi év sikerei után, a Lindt idén a TeszVesszel folytatja tavalyi sikeres húsvéti jótékonysági akcióját, amelyben különleges ajándékkal szeretne kedveskedni azoknak a gyerekeknek, akik nem élhetnek együtt családtagjaikkal és így nem részesülnek a család által megadatott biztonságban, szeretetben, támogatásban.

Legyél Te a legügyesebb, legkitartóbb licitáló és Tiéd lehet Roger Federer által dedikált Rosenthal porcelánból készült Lindt Arany Nyuszi, amely idén még különlegesebb, hiszen most ünnepli 60. születésnapját! Az április 3-ig futó jótékonysági aukcióból befolyt teljes összeget az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kapja.
Szeretnék segíteni a gyerekeknek és licitálni az aukción »

Ha nem szeretnél az aukció végéig várni a segítséggel, akkor most azonnal lehetőséged van virtuális támogatói jegyeket vásárolni a TeszVeszen!

SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
Az SOS Gyermekfalu több évtizede azon munkálkodik, hogy a bent lakó, családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekek hétköznapjait szebbé tegyék. Céljuk, hogy gondozásunkban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-27035696
www.sos.hu

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.