Teszvesz Vasárnap előzetes – Nyereményjáték

Reméljük, hogy Te is annyira várod már a vasárnapot, mint mi! Nagyon izgulunk, hiszen még sosem volt a TeszVesz élete során ehhez hasonló rendezvény! Remek programok lesznek (piac, kerekasztal beszélgetések, rögtönzött varroda), itt megnézheted őket! Ígérjük, hogy mindenki jól fogja magát érezni és senki sem fog unatkozni! Izgalmakban nem lesz hiány, hiszen nyereményjáték is lesz!

Ha elárulod nekünk, hogy mire gyűjtesz a teszveszezéssel, akár nyerhetsz is! Írd fel egy papírra a “kívánságlistádat”, majd dobd be a kihelyezett üveggömbbe!  A nap végén három (illetve már nyolc) szerencsés nyertest az alábbi ajándékkal fogunk meglepni: 50.000 Ft értékű teszveszes keret; egyedi tervezésű Pistol Pete Bag női táska; teszveszes ajándékcsomag! Most érkezett a hír, hogy még 5 db ékszerszett is gazdára talál Ezüstnekem jóvoltából!  Hurrá! Sok szerencsét Mindenkinek!

Az egyedi Pistol Pete  Bag táska alkotóját kérdeztük önmagáról és különleges szenvedélyéről. Olvassátok szeretettel!

Az egész varrás még gyerekkoromban kezdődött jó pár évvel ezelőtt. Már akkor is konkrét elképzeléssekkel a fejemben kezdtem átalakítani a dolgokat – ruhákat elsősorban, mivel egyedi, különleges darabokat szerettem volna viselni. Egyszer csak felbukkantak a táskák is az életemben, igaz akkor még nem kaptak nagy hangsúlyt, de a szabásuk, megtervezésük mégis egy könnyebb lehetőség volt nekem, és a formák világa végtelen. Innen indult hát el, és azóta táskákat látok (szinte) minden anyagban.

A tervezéshez mindig a szövet textúrája és mintája adja a kiindulási pontot, egy darabig csak elég figyelnem a szövetet, amikor felbukkan benne a forma, el is indulhat az ollóm. A mai napig egyetlen darabhoz sem használok szabásmintát, mivel modellezést szakszerűen soha nem tanultam, néha 1-1 skicc születik, de elsősorban csak a megérzéseimet követve haladok, ettől viszont minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. Az ihlet szabadon szárnyalása eredményezte a matyó kollekciót is – mivel egy terítő adta meg színes mintáival a kiindulást.

Szeretek érdekes, addig nem megszokott helyzetbe tenni tárgyakat, így táska alapanyag válhat szinte bármiből – biztonsági övből, egy régen elhasznált övből, kedvenc, de régen nem használt szoknyánkból, vagy olyan párnából, amit ugyan mintájában, hímzésében remekműnek tartunk, de lakásunkban nem férne meg.

A jelen esetben szereplő táska esetében pedig a teszvesz színei adták a kiindulás pontot, amitől egy igazán tavaszi színvilágú táska született meg, kényelmesen hordható méretben. Kis skicc készült a fazonról, mindenképp valamilyen gömbölyűbb fazon ugrott be elsőre a kis levelekkel, ami a teszvesz zöld témájú rendezvényének fő emblémája. A vállpántja állítható az egyéni igények szerint.

Pistolpetebags

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.