TeszVesz Vasárnap előzetes – Görög Zita


Március 25-én életre kel a TeszVesz.  Az adás-vételek mellett a rendezvény a környezettudatos életmódra épül, előadások, interaktív programok várnak majd minket. A nap háziasszonya Görög Zita lesz, aki maga is aktív teszveszes, erről kérdeztük.

Mit adtál el/vettél először a teszveszen?
Az első vásárlásomra kb. 3 évvel ezelőtt került sor, méghozzá a kisfiam szülinapi ajándékát találtam meg a TeszVeszen. Mindenképpen valami Verdás játékot kerestem, és egy szombathelyi hölgy árulta a számomra legmegfelelőbbet. Egy távirányítós karóra, amelyhez egy gyerektenyérnyi Villám McQueen tartozik. Szenzációs, a mai napig imádja Milus.

Milyen nehézségeid voltak az első körökben?
Idegesítőnek találtam a vásárlói visszajelzésről szóló emaileket, addig jöttek, amíg ki nem töltöttem..aztán egyszer elolvastam a TeszVesz tájékoztatóját teljes hosszába és rájöttem ez miért fontos..ez tényleg az elején volt.:-)

Miért szeretted meg a TeszVeszt?
Csak úgy..mert klassz:-) Mindig egyedi dolgokat találok, olcsóbban, mint máshol és kényelmesen vásárolok. Ez leginkább karácsonykor könnyíti meg a dolgom:-)

Mire számítasz március 25-én?
Nagyon várom ezt a rendezvényt. A cserebere napon olyan voltam, mint egy kisgyerek, fel-alá  szaladgáltam a gyerekek új szerzeményeivel. A kedvenceim egy Hófehérke ruha és egy színes Benetton pulcsi volt. A TeszVesz nem gagyit kínál, a TeszVesz amellett, hogy újrafelhasználásra ösztönöz bennünket és mindezt kulturált módon teszi, egy olyan közösséget hoz össze,
ami ritka a mai világban. Ezeken a napokon kikapcsolódás a vásárlás, a cserebere. Nincs rohanás, nincs lökdösődés, nincs feszültség. Remek beszélgetések alakultak ki a múltkor is, várom az ismerős arcokat és az előadásokat is, ahol rengeteg új információt kapok majd a környezeti válságról, rengeteg új ötletet ahhoz, hogyan tudom egészségesebbé tenni a környezetemet, hogyan tudok hatékonyabban vásárolni a TeszVeszen és mire kell még jobban odafigyelnem, hogy környezetkímélő internet felhasználóvá váljak.

Ha szeretnél találkozni Zitával, akkor várunk sok szeretettel a TeszVesz Vasárnap rendezvényen! Gyere el és töltsük együtt a napot!
Bővebb információk »

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.