Ajándék Neked! ♥

Tudod, hogy mikor van a teszveszes szülinapod? Ha nem, akkor gyorsan nézd meg az adatlapodon, hogy mikor regisztráltál az oldalon!

Március 1-től minden felhasználónkat felköszöntjük a regisztrációs évfordulóján! A levélben találsz egy ajándék kódot*, ami biztosít számodra egy ingyenes feltöltési lehetőséget és egy általad megjelölt kiemelést 30%-os kedvezménnyel.

Köszönjük, hogy velünk vagy és bízunk benne, hogy a következő évfordulót is együtt ünnepelhetjük!

Sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz.hu Csapata

*A kedvezményeket a termékfeltöltő lap utolsó oldalán tudod érvényesíteni a kapott kód beírásával. Kód beváltásának határideje 45 nap!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Horváth-Orbán Erika szerint:

    Nagyon örültem,amikor megláttam ezt a bejegyzést,mert ép a múlt hetekbe gondoltam,hogy legalább a szülinapjukon a felhasználóknak lehetne,ingyenes feltöltés,vagy valami ilyesmi:-)Csak kár,hogy 1 termékre:-( Bár az enyém év vége fele lesz:-(
    De azért jó,hogy van a lehetőség:-)

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.