Éljenek a hölgyek!

Március 8. Nemzetközi nőnap. Ez a nap néhány évtizede még a női egyenjogúságért folytatott sztrájkoktól és röplapoktól volt hangos, mára azonban a megmozdulások helyett inkább ajándékok várnak a hölgyekre. Mi is szeretnénk meglepni most minden kedves teszveszest, fogadd sok szeretettel a két extra kedvezményes nőnapi ajánlatunkat, amelyeket ezen a héten vásárolhatsz meg a teszvesz.hu oldalain.

Ezüst ékszerek -50% kedvezménnyel ezustnekem felhasználótól.
Megnézem az aukciókat »

2 éjszakás, félpanziós pécsi pihenés a Hotel Mediterránban -50% kedvezménnyel Indulhatunk_t jóvoltából.
Megnézem az aukciót »

A kiemelt termékek mellett még számos nőnapi aukció vár a TeszVeszen, nézd meg őket!

Mindegy, hogy pörgős-szoknyás copfos kislány, farmeros-szegecses lázadó kamaszlány, gondoskodó családanya vagy mindig mosolygó, süti illatú nagymama vagy, kortól függetlenül ez a csütörtök legyen a hölgyeké, napsütéssel, sétával, minden gond és probléma nélkül!  Boldog nőnapot kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.