Blogger verseny – Mi történt eddig?

Lassan félidőhöz közelít legújabb teszveszes versenyünk, ahol ötféle témában bloggerek és posztjaik mérik össze erejüket. A mezőny szépen növekszik, jelenleg 49, hoppá már 51 bejegyzés küzd a tűzpiros Lenovo netbookért és az értékes Playersroom vásárlási utalványokért.

A posztokat elnézve nincs ok a meglepetésre, természetesen a legkelendőbb téma nem más, mint a divat. Érdekes volt olvasni a különböző korosztályok véleményét, és kifejezetten örülök, hogy a tizenévesek is megtalálták a TeszVeszben rejlő lehetőségeket. Az eddig legtöbb szavazatot kapott Rami azt tanácsolja mindenkinek, hogy járjon nyitott szemmel és vásároljon okosan, míg Lady Marilyn szerint az önkifejezés sokkal fontosabb, mint az aktuális trend. Fashion&Beauty úgy gondolja, vékony pénztárcával is lehet vastag a gardróbod, Fashion and Me pedig óva int a közhelyek és a női magazinok látványcsapdáitól. Ékszer témában még nem kaptunk sok pályázatot, de azért remélem, hogy ami késik, nem múlik. 😉

A lakberendezéssel kapcsolatban is többen ihletet kaptak, jobbnál jobb írások érkeztek postaládánkba. A legtöbb szavazatot kapott posztban végigkísérheted Éva étkezőjének csodálatos átalakulását, majd Boglárka mesél a gyerekkori diófa tetején megálmodott terveinek megvalósításáról. Ellesheted Házi Manó mozaikművészeti praktikáit és végigböngészheted Nikoletti Petra lakberendező régóta készülő, helyiségekre leosztott gigaposztját.

A babás téma is kelendő a bloggerek körében. Van, aki már túl van a babázáson, és van olyan is, aki még csak most várja a gólya érkezését. Az egyik kedvencem egy leendő apuka, aki saját szemszögéből, őszintén vall a várandósság kezdeti nehézségeiről, és a három lányunokát váró nagymama, aki örömmel mesél teszveszes tapasztalatairól. Remek tippeket olvashatsz a babakelengye beszerzéséhez Zsuzsanna bejegyzésében, és sok információt kaphatsz a légzésfigyelő fontosságáról ebben a posztban.

A legmegosztóbb pályázatok a „Maci vs Nintendo” kategóriában készültek, ami nem csoda, hiszen meglehetősen kényes a téma. A jelenleg legtöbb szavazattal rendelkező blogger úgy gondolja, hogy ne döntsön a szülő a gyerek helyett. Erre azonnal rácáfol a második helyen álló Imee, aki egyenesen ámítógépnek nevezi a találmányt. Veres Dávid a mértékletességben és a korhoz illő játékok mellett foglal állást, Pipacsiga pedig ötgyermekes anyaként írja le a témához fűződő (szerintem szenzációs) véleményét.

Olvasd el a bejegyzéseket, és ha tetszett, akkor szavazz rájuk! Ha ihletet kaptál ne fogd vissza magad! Szedd össze a gondolataidat és ragadj egeret! Írj és küldd el nekünk ezen az oldalon keresztül! Sok sikert!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.