Színterápia TeszVesz módra

Bárhogyan próbálunk védekezni, a tél szürkesége és a rövid ideig tartó napfény rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére a kemény mínuszokon már túl vagyunk és talán pár hét múlva beköszönt a várva várt tavasz, de addig is nem árt egy kis melegséget árasztó színterápia, természetesen TeszVesz módra! Böngéssz az alábbi színes aukciók között és töltődj fel energiával!


Piros
Igazi energiabomba, vérpezsdítő és serkentő hatással bír az érzékeinkre. Ha ilyen színt viselsz, akkor magabiztosnak és izgalmasnak látszol.
Kattints ide és nézd meg a piros aukciókat a TeszVeszen»


Narancs
Pozitív energia, életerő, játékosság és vidámság. Ez a szín nemcsak jókedvre derít, de segít összpontosítani és harmóniát teremteni a kusza gondolataid között.
Kattints ide és nézd meg a narancs aukciókat a TeszVeszen »


Sárga
A nevetés, a nyár és az optimizmus színe. Fokozza a kreativitást és elűzi a depressziót.  A gyerekek szinte kivétel nélkül kedvelik a sárga színt.
Kattints ide és nézd meg a sárga aukciókat a TeszVeszen »


Zöld
Igazi stresszoldó, oldja a feszültséget. Testileg, lelkileg regenerál és segít megteremteni a belső nyugalmat.
Kattints ide és nézd meg a zöld aukciókat a TeszVeszen »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.