Regisztráció nélküli vásárlás a TeszVeszen

Kedves leendő Vásárlónk!

Ha kedveled a hatalmas választékot és a remek árakat, akkor a TeszVeszt neked találták ki! Volt már úgy, hogy valamit kinéztél, de mire sikerült volna a regisztrációd, az aukció lejárt? Mostantól ilyen már nem fordulhat elő!

Újonnan bevezetett funkciónknak köszönhetően a korábban SMS, illetve bankszámla ellenőrzéshez kötött regisztrációval szemben most már azonnal, regisztráció nélkül is vásárolhatsz fix- és villámáras termékeket, minimális korlátozásokkal.

  • Licitálni nem tudsz, csak fix vagy villámáron vásárolhatsz! Kivétel az olyan villámáras aukció, ahol 5 vagy több licit van.
  • Nem vásárolhatsz az aukció lezárását megelőző 1 órában.
  • Kosarad értéke nem haladhatja meg az 50.000 Ft-ot.
  • Egy eladótól egyszerre maximum 5 terméket vásárolhatsz.
  • Egy vásárlás alkalmával maximum 3 eladótól lehetnek termékek a kosaradban.
  • Csak akkor értékelheted az eladót, ha regisztrálsz, és elvégzed az SMS-ellenőrzést is.

Ahhoz, hogy a teljeskörű fix- és villámáras illetve a licitálási lehetőségeket is ki tudd használni, továbbra is ellenőrzött felhasználóvá kell válnod.

Részletek a regisztráció nélküli vásárlásról»

Bízunk benne, hogy változtatásainkkal könnyebbé tesszük az oldal használatát, és hasznosnak találod az új funkciót. Amennyiben kérdésed lenne a fenti változtatással kapcsolatban, írj ügyfélszolgálatunkra! (http://www.teszvesz.hu/help/contact.php)

Jó teszveszezést kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.