Jelmezt a TeszVeszről!

Újra itt a gyerkőcök által várva várt farsangi szezon! Tudod már, hogy milyen maskarába bújik majd a csemetéd? Gyakorló anyukaként be kell valljam, hogy a jelmez választás kifejezetten nehéz feladat, hiszen nagy valószínűséggel a gyerkőc és a szülő is mást akar. Ha pedig valami teljesen egyedit szeretnél, akkor ahhoz nem elég az ötlet, kell hozzá alapanyag, kézügyesség és egy nagy adag szabadidő is. Az ötletelés még rendben van, de sajnos az utóbbiakban nagy hiányt szenvedek, így aztán (a teszvesznek hála) idén vásárlással oldom meg a farsangot. A srácaim is élvezik a nézelődést, az egyik az ölembe, a másik mellém kuporodik és indulhat a válogatás. Rengeteg kész jelmez található jelenleg is az oldalon, de azok se fognak csalódni, akik az egyedi készítésű maskarákat szeretik. A kiegészítőkből sincs hiány, különleges álarcok, királylányos papucsok, vicces fejfedők és sokféle arcfesték várja a jelmezbálba készülőket.

Íme, egy kis ízelítő a választékból:

strucc, Hello Kitty, hóember (valósághű pocakkal), marslakó, Elvis Presley, madárijesztő, pilóta, egyszarvú, kakas, ananász, űrhajós, vérfarkas…

A rengeteg jelmez között találtam néhány kivételesen figyelemreméltót:
1. Kéményen ülő gólya/ kreatív és vicces
2. Farsangi torta / az ötlet és a kivitelezés is csúcs
3. CD lovag / újrahasznosításból és egyediségből jeles

Ha kíváncsi lettél a teljes választékra, akkor kattints erre a linkre!

Tipp: Ne ijesszen meg a TeszVeszen található jelmezek mennyisége! Elsőként szűkítsd le a kört a bal oldalon található méretek szerinti alkategóriákkal, majd ezen belül használhatod a keresőt típus, nem vagy akár színek szerint. Jó kutakodást!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.