Szerelmesek napja a TeszVeszen

Két hét múlva szerelembe borul az egész világ és ez nálunk sem lesz másképp! Cupido az utcai kirakatok után a TeszVeszt is célba vette, így számíthatsz rá, hogy szinte minden oldalról visszakacsint egy-egy szívecskés vagy más Valentin napos termékfotó. Már most is rengeteg ajándékötletet találhatsz az oldalon, a fenti képeken látható tippek is mind, mind a TeszVeszről valók. Ne légy rest végig kattintgatni a linkeket, hiszen ha most nálunk vásárolsz, részt vehetsz a Valentin napi nyereményjátékunkban is!

És hogy kit kellene meglepned? Csak nézz rá, és ha a szíved a torkodban dobog, a gyomrodban pedig ezernyi pillangó repdes, akkor tuti ő a befutó! Persze nem muszáj a fellegekben járni ahhoz, hogy megajándékozd azt, aki a szívednek kedves. A lényeg, hogy szeretetből és őszintén add! Mindegy, hogy apró figyelmesség vagy egy különleges meglepetés, a gesztus mindenkinek jól esik, még azoknak is, akik ezt soha nem vallanák be. Van még időd, tervezz és vásárolj, tedd emlékezetessé ezt a napot!

Gyúljanak a gyertyák, csilingeljenek a pezsgős poharak és cuppanjanak a csókok! Szerelemben és szeretetben teljes Valentin napot kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.