Ha szerelmes vagy, szerencsés vagy!

Mindegy, hogy éppen hány éves vagy, amíg szeretsz, és viszont szeretnek, addig boldognak mondhatod magad! Nem véletlenül említem a szerelmet, közeledik az embereket mai napig megosztó Valentin nap. Hihetetlen, de a szerelmesek napjáról mindenkinek van valamilyen véleménye. Van, aki elítéli és fütyül az előírások szerinti „kötelező” ajándékra, és van, aki inkább apró figyelmességgel lepi meg párját, még jobban megerősítve, kimutatva ezzel is szerelmét.

Azért ne érts félre! Szeretetünket az év minden napján éreztetni kell, a különbség csak annyi, hogy Valentin napon szinte minden belefér. Lehet őrülten romantikus vagy negédesen cuki dolog, ilyenkor még a giccses is megbocsátható! Mi is kedveljük a Valentin napot, ezért egy remek játékkal szeretnénk kicsit feldobni a hátralévő időszakot!

Vásárolj legalább 2.000 Ft összértékben a TeszVeszen 2012. január 23. 0:00-tól 2012. február 14. 23:59 között, és részt veszel legújabb nyereményjátékunkban!

A nyeremények:
2 darab piros Lenovo Ideapad S100 netbook
5 darab 15.000 Ft értéku Spar vásárlási utalvány
5 darab Teszvesz ajándékcsomag
További információk a nyereményjátékról »

Kívánjuk, hogy úgy sikerüljön az idei Valentin nap, mint még soha!
Apropó, neked mi a véleményed a Valentin napról?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.