Januári újítások a TeszVeszen

Még meg sem száradt a tinta az előző újításokról szóló bejegyzésen és máris itt a következő! Úgy fest, nem telik el úgy hónap, hogy ne történjen valamiféle változás az oldalon, de remélem ezt Te sem bánod! Hiszen nincs is jobb annál, mint amikor a nap mint nap használt oldal pozitívan fejlődik, megkönnyítve ezáltal a felhasználók életét. Már nagyon sok jó ötletet kaptunk tőletek, így ha van olyan újítás vagy változtatás, amit szívesen látnál a TeszVeszen, akkor írd meg a hozzászólásokban! Most lássuk a már megvalósult ötleteket! 🙂

Termékek csoportos átárazása

Mostantól egy kattintással átárazhatod az összes futó, fix áras termékedet!

  1. Lépj a Saját oldalaim > Eladás > Meghirdetett termékek > Eladó menüpontra, és válaszd ki az átárazni kívánt aukciókat!
  2. A fenti képen látható, bekeretezett legördülő listán válaszd ki, hogy növelni vagy csökkenteni, illetve, hogy százalékos vagy forintos formában szeretnéd-e megváltoztatni a jelenlegi áraidat.

Fontos, hogy az ármódosítást kizárólag a fixáras termékeknél tudod alkalmazni!

TeszVesz webAPI

A kifejezetten webáruházak számára fejlesztett alkalmazás megkönnyíti a termékek a teszvesz.hu oldalra történő tömeges feltöltését, és az oldalon – webáruházaddal összhangban – az árukészlet, a termékárak és egyéb termékinformációk naprakészen tartását. Az alkalmazás segítségével a TeszVesz oldalán keresztül beérkező megrendelések automatikusan le is tölthetők.
További információk az alkalmazásról»

Új „Találatok rendezése” doboz

A megújult „Találatok rendezése” dobozban az eddig használt ikonokat felváltotta az átláthatóbb szöveges leírás. A lehetőségek változatlanok – rendezhetsz ár, befejezés, megnevezés, licitek száma vagy szállítási költséggel növelt ár szerint is -, de a kilistázott aukciók rendezése így sokkal egyszerűbb.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.