Téli sportok a TeszVeszen

Januári tavasz ide vagy oda, akkor is most van a téli sportok szezonja! Nem irigylem a hazai hókedvelőket, bár valószínűleg már megszokták, ha síelni szeretnének, akkor bizony utazniuk kell! Szervezés előtt nézz be a TeszVeszre, remek ajánlatok vannak kifejezetten síelni vágyóknak, de sok hegyvidéki utazás között is válogathatsz. Ha pedig felszerelésre lenne szükséged, akkor sem árt első körben a jeges-havas kategóriában szétnézni, mert akár súlyos ezreket spórolhatsz a TeszVeszen!

A téli sportok kategórián már elsőre látható, hogy éppen szezonban vagyunk! Mindegy, hogy korcsolya, sí, snowboard vagy szánkó, rengeteg aukció közül válogathatsz! De mire érdemes figyelni a vásárláskor?

A szakemberek szerint a kezdő síelőknek a rövidebb, míg a tapasztaltabbaknak a hosszabb sílécet érdemesebb választani, mert az előbbi gyorsabban fordul, míg az utóbbi jobban tartja az irányt. A síbakancsnál nagyon fontos, hogy becsatolt állapotban is kényelmes maradjon, így mindenképpen a személyes átvételt helyezd előtérbe, hogy felpróbálhasd a bakancsot. Síruhát, overált és sapkát nemcsak itt, hanem a ruházati kategóriákon belül is találhatsz, csak győzd végignézni az összeset!  Próbálj meg olyan ruhát választani, ami nemcsak vízálló, hanem légáteresztő képességgel is rendelkezik!  A védő kiegészítők is nagyon fontosak, hiszen képtelenség síszemüveg, sisak vagy kesztyű nélkül boldogulni a sípályákon. 🙂 A korcsolyáknál is fontos a próba, így ebben az esetben is keress olyan eladót, aki vállal személyes átvételt. Válassz egy kicsivel nagyobb méretet, hogy jusson hely a vastag zokninak, hiszen korizni a szabad ég alatt a legjobb! Tudtad, hogy már nyitva van a Városligeti Műjégpálya? Irány a jég, kellemes csúszkálást mindenkinek! 🙂

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.