Decemberi újítások a TeszVeszen

Az év utolsó hónapjában sem fukarkodtunk az újításokkal! A decemberi fejlesztésekkel már valószínűleg találkoztál, hiszen szorosan kapcsolódnak az aukciók közötti barangoláshoz, nézelődéshez.

Keresés csak a TeszVesz és Vatera termékei között

Mostantól egyszerűen megoldható, ha csak a TeszVeszen és a Vaterán szeretnél keresni aukciókat. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint kipipálni a Keresési feltételeknél a „TeszVesz és Vatera” dobozt!

Új képnézegető

Az új galériás képnézegetővel sokkal könnyebb és kényelmesebb a termékfotókat átvizslatni. Nem kell külön-külön megnyitni a képeket, egy kattintásra azonnal a galéria ablaka jelenik meg, ahol az összes fotót megnézheted a „Tovább” és a „Vissza” gombok segítségével.

Ha eddig még nem próbáltad ki az újításokat, akkor most itt az ideje, hiszen sosem volt ennyire kényelmes a vadászat a TeszVeszen!

Kedvencek

Az általad összeállított kedvenc eladók termékeiről szóló értesítőben végre újra láthatóak a termékfotók! Így a TeszVesz Kedvencek levél sokkal látványosabb és remélhetőleg hatékonyabb is lesz.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.