Szilveszteri programajánló

Remélem remekül telt a karácsonyod és kipihented magad annyira, hogy 100%-os jókedvvel ünnepeld a szilvesztert! Te hogyan szoktad várni az éjfélt? Szűk családi körben, házibuliban vagy kint a szabad ég alatt? Vagy esetleg azon szerencsések közé tartozol, akik utazással tölthetik az év utolsó napját?

Programok gyerekekkel

A Dunakeszin található Élményváros játszóház délután 17 óráig várja a kicsiket 5000 négyzetméteren, temérdek csúszdával és légvárral. A könnyen megközelíthető Elevenpark játszóház szilveszterkor és elsején is egész nap nyitva áll a gyerekek előtt! Ha szeretnéd csemetédet meglepni egy különleges élménnyel, akkor vidd el a Mini City interaktív gyerekvárosba vagy mutasd meg neki a Tropicarium cápáit! Mindkét helyen délután 18 óráig lehet tiétek a terep szilveszter napján. Szegeden a Játékdzsungel játszóházba és a Kaposvár melletti Katica Tanyán kifejezetten családok számára szerveznek szilveszteri partit.

Moziba is érdemes ellátogatni, hiszen nagyon jó filmek közül lehet most választani. Több városban játsszák 31-én a Csizmás, a kandúr vagy a Táncoló talpak legújabb részét, de ha kiskorúak nélkül tervezed a mozizást, akkor akár buli előtti alapozásnak is kiváló a Szilveszter éjjel című vígjáték (nem egyszerű szereposztással).

Egyéb ingyenes programok szilveszter estére

Budapesten több helyszínen is várják az ünnepelni vágyókat. Mint mindig, most is három központi helyen – Nyugati tér, Oktogon és Vörösmarty tér – gondoskodnak a szilveszteri hangulatról. De nem csak a fővárosban lehet majd bulizni, december 31-én, országszerte mindenhol készülnek szilveszteri programokkal. Kaposváron, a Kossuth téren 22:30 Hooligans koncert, éjfélkor tűzijáték, majd utcabál. Győrött este 9-től Szilveszteri Városi Vigasságok a Városház téren. Szegeden – a Széchenyi téren 19:30-tól -, Pécsen – a Kossuth téren délután 17 órától -, Debrecen pedig a Kossuth téren várnak koncertekkel, tűzijátékkal és utcabállal minden szilveszterezni vágyót. Székesfehérváron, a Városház téren hajnali 4-ig rophatjuk a táncot, míg Miskolcon a fiatalokat a Hősök terén, az idősebb korosztályt pedig a Vasgyári Közösségi Házban várják sok szeretettel.

Előre is nagyon jó szórakozást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.