Karácsonyi receptfüzet

Már tényleg csak néhány nap és itt a karácsony! Magamból kiindulva biztosan állíthatom,  hogy nem egyszerű feladat az ünnep előtti mindennapos konyhai készenlét, a család ellátása, mindez tetézve a többi szokásos tengernyi teendővel. Ettől függetlenül, azért szeretném valami különleges étellel elkápráztatni szeretteimet. Ennek érdekében több napja bújom a gasztroblogokat olyan receptek után, amelyek viszonylag egyszerűen elkészíthetőek és méltó módom megállják a helyüket az ünnepi asztalon. Találtam is jó néhány fantasztikus receptet, amit most szeretnék Veled megosztani! Remélem Te is megtalálod az idei karácsonyi kedvenc receptedet és sikerül meglepned vele a családot!
Jó főzőcskézést kívánok! 🙂
Karácsonyi receptfüzet letöltése (PDF)

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.