Keresd az igazit és nyerj! – Nyertesek

Van egy jó és egy rossz hírem! A rossz, hogy tegnap éjfélkor véget ért karácsonyi játékunk, a jó pedig, hogy ez alkalommal is remek ajándékokat nyerhettél tőlünk! A legjobb hír pedig, hogy mindezért csak azt kértünk cserébe, amit egyébként is szoktál így karácsony közeledtével.

Tehát, ha 2011.11.28. és 12.18. között legalább 2 000 Ft összértékben vásároltál a TeszVeszen, akkor automatikusan részt vettél a játékban! Sőt az esélyeidet is könnyedén megduplázhattad, ha feltöltöttél egy vagy több Erre vágyom terméket az oldalra és elküldted nekünk a linke(ke)t!

A heti sorsolások nyerteseit ugyan folyamatosan publikáltuk a Facebook oldalunkon, most viszont következzék egyben a teljes lista:

1.hét
100 000 Ft-tal feltöltött bankkártya – apu69
Lenovo Ideapad S100 piros netbook – Larissza77
Feldobox Energia élményutalvány – mancsi5

2.hét
100 000 Ft-tal feltöltött bankkártya – balabara2
Lenovo Ideapad S100 piros netbook – gyulaniki
Feldobox Energia élményutalvány – eperke030

3.hét
100 000 Ft-tal feltöltött bankkártya – syncmaster957
Lenovo Ideapad S100 piros netbook – Tatiana54
Feldobox Energia élményutalvány – kaltimark

Gratulálunk nekik! Ha most nem volt szerencséd, semmiképpen se szomorkodj, hiszen még sok meglepetéssel készülünk a 2012-es évben is!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.