Különleges próbababák kalapács alatt!

Ijesztőek a statisztikák… Tudtad, hogy minden 12. magyar nő érintett a mellrákkal kapcsolatban? A változókorban lévő nők körében szinte népbetegségnek tekinthető, mégis keveset beszélünk róla, pedig a korai felismerés 30%-al csökkenti a betegség halálos kimenetelét! A nyomasztó adatok tükrében elképzelhető, hogy már Te is találkoztál környezetedben az emlőrákkal. Itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára és tegyünk a betegség ellen!

A próbababát gyakran láthatod női testként a kirakatban, s míg sérülés esetén a műanyag testrészek bármikor javíthatók vagy kicserélhetők fájdalom és veszteség nélkül, a nők esetében ez nem így van. Idén nyáron, az AVON figyelemfelhívó kampányában 25 közéleti személyiség egy-egy gondolatát megjelenítő táblát tartó 25 próbababát helyeztek el az Andrássy úton. A babák sikerrel jártak, az akció után 8%-al megnövekedtek a szűrésre regisztráltak száma. A próbababák most tovább folytatják útjukat, immáron műalkotásként hívják fel a figyelmet a mellrákra.

Vegyél részt Te is a jótékonysági aukciókon, ahol a 24 darab, képzőművészek által megformált próbababára licitálhatsz vagy vásárolj támogatói jegyet, amivel megnyerheted az 5db 15 000 Ft értékű Avon ajándékcsomag egyikét!

Megnézem a babákat»
Támogatói jegy»

Az alkotásokat élőben is megnézheted december 13. és 21. között az Aréna Plázában.
A befolyt összeget az AVON a Magyar Rákellenes Ligának ajánlja fel.

Magyar Rákellenes Liga
A Magyar Rákellenes Liga kiemelkedően közhasznú egyesület, amely 1990-ben jött létre azzal a céllal, hogy részt vegyen a magyarországi rákellenes küzdelemben. A Magyar Rákellenes Liga ismeretterjesztő programokkal, önkéntes és képző tanfolyamok szervezésével, tájékoztató kiadványokkal, pályázatok kiírásával, telefon- és betegszolgálattal, illetve gyógyeszközök megismertetésével segíti a betegség elleni küzdelmet.
Számlaszám: 12001008-00102329-00100000
Honlap / elérhetőség: www.rakliga.hu, www.facebook.com/rakliga

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.