Oszd meg velünk mit szeretnél és duplázz!

A vágy: igény arra, hogy hozzáadj magadhoz valamit, hogy teljesebben lehess önmagad. (Eckhart Tolle)

Van, aki különleges plüss nyuszikat gyűjt, van, aki gitározni szeretne vagy újra játszani gyerekkora legkedvesebb játékával. Különbözőek vagyunk, de mégis mindenkinek vannak vágyai és céljai. Sokan teljesen elzárkóznak az álmodozástól, mert azt gondolják, hogy ez valamiféle emberi gyengeség… Pedig nem az! Ha egy kicsit átgondolod, az álmaid megvalósításával nemcsak, hogy előre léphetsz az életedben, de közelebb is kerülhetsz saját boldogságodhoz. Éppen ezért, ha valamit nagyon szeretnél, akkor meglehetősen nehéz feladat türelmesnek lenni. Ebben próbálunk segíteni az új „Erre vágyom” funkcióval. Tulajdonképpen ez egy olyan lehetőség, amivel felgyorsíthatod céljaid, vágyaid elérését, legyen az egy áhított ruha vagy egy újabb darab a gyűjteményedbe!

Az elkövetkezendő napokban különleges lehetőség nyílik azok számára, akik hajlandóak elárulni, hogy mire vágynak! Minden egyes feltöltött „Erre vágyom” aukcióval megduplázod a nyerési esélyedet a december 18-ig futó nyereményjátékunkon! Ki tudja, talán megvalósulnak az álmaid és a tiéd lesz egy 100.000 Ft-tal feltöltött bankkártya, egy tűzpiros Lenovo Ideapad netbook, vagy esetleg egy Feldobox Energia élményutalvány.

Gyakran ismételt kérdések »
További információk a nyereményjátékról »

Ugye Te is kedvet kaptál az álmodozáshoz! Ők már megtalálták az igazit a TeszVeszen…

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.