Ingyenes csere funkció!

Van egy fantasztikusan jó hírünk, mostantól ingyenes a csere funkció! Sőt, minden  november 15. után igénybe vett csere kiemelés díját is jóváírjuk!

Tehát mostantól indulhat az ingyenes cserebere! Ha eddig még nem próbáltad, akkor most tényleg itt az ideje, hiszen semmi vesztenivalód nincsen. Eladóként könnyen leegyszerűsítheted a dolgodat, csak állítsd be az értékfigyelőt, így csak olyan értékű termékeket ajánlhatnak fel számodra, amit te meghatároztál. Vásárlóként pedig nincs szükség a bukszádra, csak nézz körül otthon és fizess azzal, amire már nincs szükséged!

Ha még teljesen kezdő vagy vannak kérdéseid a csereberével kapcsolatban, akkor kattints erre a linkre! Ha kedvet kaptál a pénz nélküli vásárláshoz, akkor pedig nézd meg a választékot a TeszVeszen!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.