Keresd az igazit és nyerj!

Már elkezdődött a visszaszámlálás, néhány hét múlva újra ott áll mindenki a gyönyörűen feldíszített karácsonyfa mellett. Ugye milyen jó lenne, ha ez az este most egy kicsit más lenne, mint az eddigiek? Milyen jó lenne, ha mindenki olyan ajándékot kaphatna, amire igazán vágyik! Sikerült már kipuhatolnod minden titkos kívánságot? Az biztos, hogy ez nem egyszerű feladat, de azért kivitelezhető! Nekünk már sikerült megtalálni a megoldást, gyere és próbáld ki velünk! Neked is biztosan vannak álmaid vagy vágyaid! Mit szólnál, ha mindez valóra válna most karácsonykor?

Vásárolj 2011.11.28. és 12.18. között legalább 2 000 Ft összértékben a TeszVeszen és automatikusan részt veszel a játékban! Sőt, ha feltöltesz egy Erre vágyom terméket, és a feltöltött terméked linkjét elküldöd nekünk, akkor a nyerési esélyedet megduplázod!

Az ajándékokat hetente sorsoljuk, így bőven lesz miért izgulni! Tiéd lehet a netbook, az élményutalványt, vagy 100 000 Ft-os bankkártya egyike, amiből valóra válthatod vágyaid!

További információk a játék oldalán »
Gyakran ismételt kérdések »
Játékszabályzat »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.