Adventi készülődés

Hihetetlen, de néhány hét múlva karácsony! A most vasárnap kezdődő adventi időszakban végre elkezdhetjük feldíszíteni otthonunkat. A várakozás elsődleges jelképe az adventi koszorú, amit elkészíthetsz saját magad, de akár meg is vásárolhatod a TeszVeszen. Rengeteg gyertya, mécses és kész koszorú közül válogathatsz az oldalon, a hagyományostól egészen a modern stílusig.  Persze nem az adventi koszorú az egyetlen, amivel karácsonyi hangulatot varázsolhatsz otthon, hiszen ott vannak az ajtódíszek, az asztali díszek és a különféle karácsonyfadíszek, amelyek girlanddal vagy égősorral kiegészítve különleges ünnepi hangulatúvá teszik az egyszerű hétköznapokat. Ha van kedved hozzá, a csemetéd is bevonhatod a díszítésbe! A gyerkőcök nagy kedvence az adventi naptár, amivel még izgalmasabbá teheted a várakozást és talán egy kicsit csillapíthatod a kíváncsiságát. 😉  Ha Te is kedveled az izgalmakat, de szeretnél egy kicsit megpihenni még szenteste előtt, akkor érdemes bepillantani a szállásajánlatok közé, mert remek utazásokra csaphatsz le, amelyekből akár karácsonyi ajándék is válhat!

Jó hangulatú készülődést kívánok, és ne felejtsd, hogy vasárnap gyertyagyújtás!

Íme némi ízelítő a TeszVeszről:
Ha kedvet kaptál a nézelődéshez, akkor kattints a lenti linkre!
Ünnepi dekorációk a TeszVeszen »

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.