Miben várod a Mikulást?

„Ki az? Minden télen eljön, zsákot cipel a hátán, s örül minden gyermek nagy szakálla láttán!”

Valószínűleg ez az a találós kérdés, amire minden gyerek azonnal rávágja a megfejtést! És bár lehet, hogy a válaszok nem lesznek egyformák, de legyen az Télapó vagy akár Mikulás, a gyerekek ugyanolyan izgalommal várják őt mindenhol a világon!

Hétvégén gyertyagyújtás, és egyre közelebb kerülünk a várva várt pillanatokhoz. Ti hogyan készülődtök idén a kedves puttonyos fogadására? Verssel, mondókával, lakást feldíszítve vagy alkalomhoz öltözve? Gondoltál már arra, milyen mókás és aranyos lenne csemetéd mikulásruhában? Ő biztosan benne lesz a jelmezesdiben, hiszen ezt minden gyerkőc imádja, és így még emlékezetesebbé válik ez a csodás nap. Ültesd az öledbe és fussátok végig közösen a teszveszes választékot, mert nagyon jó ruhák és kiegészítők vannak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Habos-babos, prémes, bojtos, kapucnis, pörgős, és persze mind piros és fehér színben pompázik!

Lehet, hogy a néhány hónapos baba nem értékeli még az ünnepi ruhát, mi felnőttek viszont annál inkább! Készíts néhány tündéri fotót róla új ruhájában, és a nagyszülők biztosan elolvadnak! 🙂 Sőt az így készült képekből remek karácsonyi ajándékot állíthatsz össze! Remélem, megtaláljátok a legmegfelelőbb ruhát!

Jó készülődést, és sok-sok ajándékot kívánok a csizmákba!

Még egy kérdés a végére… Szerinted mennyit nyomhat a latba ajándék terén a Mikulásnál az alkalomhoz illő ruházat? Mert ha csak egy fikarcnyival kisebb esélye lenne két rosszcsont fiamnak a virgács megúszására, akkor mindenképpen beruháznék egy-egy télapós sityakra! 😉

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.