Postai díjkalkulátor a termékfeltöltő lapon

Talán már felfedezted a régről ismerős kiegészítőt a termékfeltöltő lapon, de ha mégsem, akkor szeretnénk neked most megmutatni! Újra elérhetőek aukcióindításkor a postai díjkalkulátorok, így a feltöltendő termékedre egyszerű módon, egy gombnyomással kiszámolhatod a hiteles szállítási költséget. Rengeteg kérdéstől és félreértéstől óvhatod meg magad, ha igénybe veszed őket, hiszen vásárláskor az ár mellett, a másik legfontosabb tényező a szállítási költség. Ha a terméklapon gyanús vagy nem létező szállítási költségek vannak megadva, a vásárló azonnal elveszti a bizalmát és tovább áll.

A kiegészítő használata

Az általad megadott szállítási és fizetési módhoz igazodva automatikusan megjelenik a hivatalos postai díjkalkulátor, illetve futár esetén az aktuális díjszabás. Tehát semmi más dolgod nincsen, mint a legördülő listából kiválasztani az aktuális szállítási és fizetési módot és a rendszer által felajánlott kalkulátorral kiszámolni a terméked hiteles szállítási költségét.

Reméljük, hogy egyre többen átérzik a szállítási költség fontosságát és használni fogják ezt a nagyszerű kiegészítőt. Neked is fontos a korrekt szállítási költség? Mennyire vagy precíz eladó?

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.