Vásárolj a megújult Ékszer, óra kategóriából és nyerj!

Vásárolj és nyerj!

Nyakunkon a karácsonyi láz! Te hogy állsz az ajándékokkal? Hogy segítsünk a vásárlásban vagy az ötletlelésben, gyere a megújult Ékszer, óra főkategória oldalra és válogass a több mint 40 ezer termék közül! Lehet méregdrága arany nyaklánc, egyedi designer ékszer vagy akár egy vidám bizsu szett, az óriási választéknak köszönhetően nálunk biztosan megleled!

Lehet, hogy elsőre meglepő a temérdek aukció, de ne aggódj! Az új menük és listák segítségével bárki számára tökéletesen átlátható, így sokkal egyszerűbb és gyorsabb lehet az ajándékvásárlás! Próbáld ki most, és nyerj magadnak egyedi ékszereket!

Vásárolj november 14-27. között az Ékszer, óra kategóriánkból egy összegben legalább 1000 Ft-ért és nyerd meg a 6 darab 15.000 Ft értékű panyizsuzsi vásárlási utalvány egyikét! *

Szeretnék nyerni, megyek vásárolni »

Nagyon jó vásárlást és sok szerencsét kívánunk!

* A Játékban azok az érvényes regisztrációval rendelkező felhasználók vesznek részt, akik a 2011. november 14. és 27. közötti időszakban, egy összegben legalább bruttó 1000,- Ft összegű vásárlást bonyolítanak a www.teszvesz.hu oldal Ékszer-óra főkategóriájában. A játékban való részvétel automatikus.
A Nyertest a Szervező e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mailcímén értesíti; és tájékoztatja az ajándéktárgy átvételének menetéről.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.