Újdonság – Erre vágyom szolgáltatás

Ha a szokásosnál több szívet vélsz felfedezni az aukciók között, az bizony nem véletlen, hiszen ismét egy fantasztikus újításról számolhatunk be. Mostantól elérhető az „Erre vágyom”  opció a TeszVeszen! Hogy mire jó? Vásárlóként segít megtalálni a régen vágyott, keresett termékeket, eladóként pedig megmutatja, mire van konkrét kereslet.


Vásárlóknak

Nem találod az oldalon azt a terméket, amit már régóta szeretnél megvásárolni? Használd az „Erre vágyom” opciót és mutasd meg az eladóknak, hogy mit vásárolnál szívesen tőlük!

  1. Lépj a Saját oldalaim › Vásárlás › Erre vágyom › Feltöltött termékeim menüpontba, majd az “Új termék feltöltése” gombra kattintva töltsd ki a vágyott termék adatlapját!
  2. Az eladók által felajánlott aukciókat ugyanitt, a Beérkezett ajánlatok menüpontban találod. Innen már csak rajtad áll, hogy elfogadod vagy elutasítod az ajánlatot!

Fontos tudnivalók:
A szolgáltatás ingyenes, de csak ellenőrzött vásárlók és teljes jogú felhasználók vehetik igénybe! Összesen 10db “Erre vágyom” terméket tölthetsz fel, amelyek 365 napig érhetőek el az oldalon!


Eladóknak

Kíváncsi vagy, mit érdemes listázni a TeszVeszen? Még soha nem volt ilyen egyszerű forgalmat növelni! Menj a főoldalra, és nézd meg milyen termékekre vágynak a vásárlók!

  1. Ha van olyan aukciód, ami hasonlít vagy megfelel a termékleírásnak, akkor egyszerűen csak kattints a “Van ilyen eladó termékem!” gombra!
  2. A felajánlott aukciódról azonnali értesítőt kap a vásárló, így neked nincs más dolgod, mint kivárni a remélhetőleg pozitív választ.
  3. Az általad felajánlott termékeken egyszerűen változtathatsz, vagy törölheted őket a Saját oldalaim › Eladás › Erre vágyom › Felajánlott termékeim menüpontban.

Fontos tudnivalók:
A felajánlott aukció típusa nincsen megkötve, tehát lehet fixáras, hagyományos, több darabos és zárt aukció is. A szolgáltatás ingyenes, kizárólag a sikeresen záródó adásvételek utáni szokásos jutalékot számlázzuk ki.

Közeleg a karácsony és az ajándékok beszerzése, így az új opciónak ebben az időszakban van a legnagyobb aktualitása. Próbáld ki most és lepd meg olyan ajándékkal szeretteidet, amire már régóta vágynak! Reméljük sok örömet és elégedettséget fog szerezni az új, csak a TeszVeszen elérhető szolgáltatás! Vásárolj úgy és annyiért, ahogyan Te elképzelted vagy szerezz még több vevőt magadnak!

További információk az Erre vágyom szolgáltatásunkról »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.