Cserélj és nyerj összefoglaló

Izgalmas heteket tudhatunk magunk mögött, véget ért a „Csere-doboz” kereső játékunk. Három héten keresztül, minden hétköznap egy-egy titokzatos “Csere-dobozt” kellett megkeresniük a játékosoknak a TeszVeszen, majd miután megtalálták, cserébe fel kellett ajánlani valamit a saját termékeik közül, az új csere funkció segítségével. Az nyert, aki legelsőnek ajánlott fel cserét az aznap általunk előre kisorsolt kategóriából. A „Csere-doboz” feltöltési idejét mindig a Facebookon tettük közzé, így néhány nap elteltével remek nyomozócsapat alakult ki az oldalon. Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a játékban való részvételt és a néha viccesebbnél viccesebb csereajánlatokat! Nem is gondolnátok, mennyi vidám percet szereztetek nekünk!

A napi nyerteseken kívül, minden héten kisorsoltunk a résztvevők között egy nagyobb értékű heti főnyereményt. Lássuk, kik lettek a legszerencsésebbek!

Az első hét nyertese: hencsi83
iRobot Roomba 521 porszívó robot az iRobot felajánlásával
www.irobot.hu

Automatikusan visszatér a töltőállomására, hogy feltöltse magát.
Hatékonyan takarít a teljes padlófelületen, a bútorok alatt és a szegélyek menetén.
Érzékeli a lépcsőket, az akadályokat kikerüli.

A második hét nyertese: Rencsy84
3 éjszaka a Hotel Sonnenparkban 2 felnőtt és 2 gyermek részére
www.sonnentherme.at
www.sonnenpark.at

A gyermekek kényelmét szolgáló családi szobák, fürdőköpeny felnőtteknek és gyerekeknek az üdülés időtartamára, kapucnis fürdőlepedő a kisbabáknak, térítésmentes babakocsi-kölcsönzés, babyphone, térítésmentesen igénybe vehető élményvilág babáknak és gyermekeknek, naponta 15 órás gyermek- és babafelügyelet + animációs programok babáknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt…

A harmadik hét nyertese: fokonel
100.000 Ft-os vásárlási utalvány a Dockyardtól
www.dockyard.hu

Hegyre, völgyre, utcára és munkába. A sportos outdoor ruházat mellett a lezser elegancia darabjai is 1 helyen a Dockyardban. A Columbia és Fundango mellett Timberland, Helly Hansen, TBS kollekciók, illetve a vadonatúj Dockers nadrágok legszélesebb választékát Magyarországon a Dockyard üzleteiben találják meg.

Végül, de nem utolsósorban szeretném nektek megmutatni az egyik leglelkesebb nyomozónk versét, aki rímekkel búcsúzott a játéktól:

e_beus
Búcsú a csere-doboztól

Kedves Teszvesz! Sajnos vége,
hiszen itt van a hétvége.
Hiányozni fog a játék,
de elfogyott a sok ajándék.
Nem lesz már több csere-doboz,
nem lesz senki, aki nyomoz.

Köszönjük, hogy itt lehettünk,
A játékban részt vehettünk.
Legyen majd még sok ilyen,
Hogy sok Teszes hazavigyen
sok-sok-sok-sok ajándékot,
KÖSZÖNJÜK A JÓ JÁTÉKOT!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.