Újdonságok a TeszVeszen

Új terméksablonok

Mostantól még változatosabbá teheted az aukciódat, mert az eddigiekhez most 7 új terméksablon készült, amit az eladási lapon lehet beállítani! És hogy miért érdemes kipróbálni?

  • Egy kattintással elérhető.
  • Ugyanekkora munkát igényel kikapcsolni vagy egy másikra cserélni.
  • Semmiféle HTML tudást nem igényel.
  • Többféle ízlést kielégít.
  • Teljesen ingyenes.

barnapöttyös terméksablon

18+ terméksablon

parketta terméksablon

lila virágos terméksablon

rózsaszín szívek terméksablon

piknik terméksablon

Új gombok a terméklapon

Újra elérhetőek az eladók által régen is kedvelt „Hasonló terméket töltök fel” és a „Módosítok az aukción” gombok a terméklapon. Ez a lehetőséget azért ennyire népszerű, mert sok termék esetén is gyorsan és egyszerűen lehet változtatni az aukción, illetve felgyorsítja a termékfeltöltést. Fontos, hogy a gombokat csak bejelentkezés után érheted el, addig nem láthatóak a terméklapon.

Új gombok a terméklapon!

Reméljük, hogy az újítások elnyerték tetszésedet! Ha van véleményed vagy ötleted hasonló újításokra, akkor írd meg nekünk a hozzászólásokban!

Köszönjük és további jó aukciózást kívánunk!

A TeszVesz csapat

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.