Cserélj és nyerj! – Nyertesek

A legújabb csere funkcióhoz kötött nyereményjátékunk második hetében járunk, így érdemes újra átfutni a legfontosabb részleteket. Mivel a játékhoz napról napra egyre több kutató csatlakozik, így lehetséges hogy már Te is játszottál velünk! Ha eddig nem volt alkalmad a keresésre, akkor sincs késő bekapcsolódni, hiszen jó néhány nap még hátravan a játékból, így még rengeteg értékes nyeremény lehet a tiéd!

Mi a játék?

Minden hétköznap egy-egy titokzatos „Csere-dobozt” töltünk fel a „Cserére is!” aukciók közé a TeszVeszen. A feltöltés időpontja és az aukció kiléte titkos, de a Facebookon mindig adunk segítséget a kutatáshoz. Ha megtaláltad a „Csere-dobozt”, akkor nincs más dolgod, mint felajánlani valamelyik terméked a dobozért az új csere funkció segítségével.  Az nyer, aki legelsőnek ajánlja fel cseréjét az aznapi általunk előre kisorsolt kategóriából.
További információk »
Játékszabályzat »

Mit lehet nyerni?

Vannak napi nyereményeink, amit mindig az aktuális győztesünk kap. Ezek lehetnek:

  • 2 GB-os Walkman® hordható MP3-lejátszó a Sony felajánlásával
  • Clocky ébresztő robotok az iRobot felajánlásával
  • TeszVesz ajándékcsomag

Minden héten az összes résztvevő között kisorsolunk egy nagyobb értékű nyereményt is!

  • 3 éjszaka a Hotel Sonnenparkban 2 felnőtt és 2 gyermek részére
  • Porszívó robot az iRobot felajánlásával
  • 100.000 Ft-os vásárlási utalvány a Dockyardtól

Kik a nyertesek?

Mostantól ezen a táblázaton is nyomon követheted a leggyorsabb játékosokat és nyereményeiket.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.