A cseréről eladóknak

Napról napra egyre több eladó ismeri fel az új funkcióban rejlő lehetőségeket, hiszen folyamatosan növekszik a „Cserére is!” aukciók száma a TeszVeszen! Te kipróbáltad már a csereberét? Tudtad, hogy milyen előnyöket tartogat számodra a cserelehetőség?

  • Nagyobb az esélyed az eladásra, hiszen azoknak az érdeklődőknek is lehetőséget biztosítasz, akik egyébként készpénzért nem vásárolnának.
  • Ha bejelölöd a csere opciót, akkor a terméked több helyen – külön fülön a listaoldalon és külön menüpontban a főoldalon – jelenik meg.
  • A csere révén hozzájuthatsz olyan termékekhez, amik esetleg régóta nem kaphatók vagy teljesen egyediek, stb.
  • Ráadásul most teljesen ingyen próbálhatod ki ezt a funkciót!

Ha eddig azért nem cseréltél, mert nem voltál biztos benne, hogy jól jársz, akkor erre tökéletes megoldás az „Értékfigyelő” aktiválása, amit a funkció bejelölésekor választhatsz plusz szolgáltatásként. Ez azt jelenti, hogy a rendszer automatikusan visszautasítja a Te aukciód értékénél kisebb csereajánlatokat, vagyis abban segít, hogy jól járj!

Ha van még bármilyen kérdésed a cserével kapcsolatban, akkor írjatok!

További sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.